27 juni 2020
14:00

IK Viljan Strängnäs

Referat: Västerhaninge IF - IK Viljan Strängnäs

Äntligen är årets serie igång för våra blå vita krigare. En helt underbar gräsplan mötte lagen. Redan i den andra minuten tar Västerhaninge ledningen genom vår notoriske målskytt Kevin Wenngren på fin pass av Mohammed.
Västerhaninge dominerade spelet stort men var lite fega i spelet vilket gjorde att bollen mest gick runt inom laget. Strax innan halvlek en miss i kommunikationen i försvaret och en Viljan spelare kunde enkelt lyfta in bollen i det övergivna målet. 1-1 i paus.

Andra halvlek lite justeringar, ett lite rakare och djupare spel och utdelningen kom direkt. Lulle utmanar från högerkanten sticker in bollen till Adam som prickskjuter in bollen i bortre hörnet, ordningen återställd. I 55:e minuten punkteras matchen av Kevin med sitt andramål för dagen. En omställning där mohammed väntade in försvararen innan han la över bollen till en fristående Kevin som avslutar kliniskt till 3-1. 4-1 som även blir slutresultat Adam lirar fram Elvir som behärskat trycker upp bollen i nättaket.

Poängen är dödligt viktigt i årets serie eftersom det är en enkelserie. Tre poäng in på kontot det kunde inte bli bättre. Hela truppen luftades och gjorde det bra. Nu blir det tre veckor semester sen väntar Värtan borta i augusti.